Pelegrini, izgleda, ne da Nastasića Šalkeu?!

Mediji su u četvrtak javili da je Marija Nastasić pred potpisom za Šalke. Dan kasnije, menadžer Mančester sitija je izjavio da situacija nije baš toliko jasna.

Fudbal 10.01.2015 | 08:40
Pelegrini, izgleda, ne da Nastasića Šalkeu?!

Da li će Matija Nastasić napustiti redove prvaka Engleske ove zime? Hoće ako stigne odgovarajuća ponuda… Trener Mančester sitija ManuelPelegrini izjavio da će srpski fudbalernapustiti taj klub, ali samo ako obeštećenje zadovolji čelnike kluba.

Britanski mediji su prethodnih dana pisali da je Nastasić na izlaznim vratima Sitija, kao i da je za njega zainteresovano nekoliko klubova, među kojima je i nemački Šalke.

Takođe, u istoj poziciji nalazi se još jedan fudbaler šampionaPremijer lige, Skot Sinkler.

"I Nastasić i Sinkler rade sa nama bez ikakvih problema. Oni su deo ekipe. Videćemo da li će biti dobrih ponuda i za njih i za klub. Ako ih ne bude, oni ostaju ovde", rekao je Pelegrini, prenosi BBC.

Mančester siti u poslednje vreme ima dosta problema s povredamanapadača, a novinare je zanimalo da li će ekipu pojačati napadačSvonsija Vilfred Boni.

"Odgovoriću vam na to pitanje kada budem imao više informacija. Mi smo prethodnog meseca analizirali situaciju i shvatili da nam je potreban jedan napadač. Trenutno razmatramo ko je najbolja opcija za nas", kazao je on.

Na pitanje novinara da prokomentariše medijske navode da ćenapustiti Siti i preuzeti Barselonu, Pelegrini je rekao da je srećanu Mančesteru i da ne razimšlja o preuzimanju katalanskog kluba.

Njegova ekipa sastaće se sutra sa Evertonom u 21. kolu Premijer lige.

"Očekuje nas težak duel s Evertonom. Oni možda nisu u najboljoj formi, ali imaju veoma dobru ekipu. Ukoliko želimo da nastavimo niz dobrih rezultata moraćemo da odigramo na veoma visokom nivou, kao i svaki meč u poslednje vreme", kazao je Pelegrini.

Šampion Engleske je u poslednjih 11 utakmica upisao devet pobeda itrenutno deli prvo mesto sa Čelsijem u Premijer ligi sa po 46 bodova.

Komentari / 0

Ostavite komentar