Анћелоти: Психички нисмо добри!

"Очигледно је да тренутно имамо проблема на менталном плану и мораћемо интензивније да радимо на томе како би достигли прави темпо", казао је Италијан.

Фудбал 10.01.2015 | 08:00
Анћелоти: Психички нисмо добри!

Тренер мадридског Реала Карло Анћелоти оценио је да је лош старт у 2015. години проузрокован због проблема са менталним стањем играча.

Након што је 2014. завршио са 22 победе заредом, што је клупски рекорд, актуелни првак Европе изгубио је првенствени сусрет од Валенсије (2:1), да би уследио и пораз од градског ривала Атлетика у шпанском Купу краља (2:0).
"Евидентно је да после празника нисмо у најбољем психичком стању. Имали смо фантастичну серију победа, а онда су дошле две компликоване утакмице, које су откриле да немамо темпо којим смо завршили годину", рекао је Анћелоти шпанским новинарима.
"Међутим, екипа је у веома доброј физичкој форми, то су показали и тестови. Очигледно је да тренутно имамо проблема на менталном плану и мораћемо интензивније да радимо на томе како би достигли прави темпо", закључио је Анћелоти.

Реал Мадрид, који са утакмицом мање на челу табеле има бод предности над Барселоном и Атлетиком, у 18. колу Примере у суботу дочекује Еспањол.

Коментари / 0

Оставите коментар