Anćeloti: Psihički nismo dobri!

"Očigledno je da trenutno imamo problema na mentalnom planu i moraćemo intenzivnije da radimo na tome kako bi dostigli pravi tempo", kazao je Italijan.

Fudbal 10.01.2015 | 08:00
Anćeloti: Psihički nismo dobri!

Trener madridskog Reala Karlo Anćeloti ocenio je da je loš start u 2015. godini prouzrokovan zbog problema sa mentalnim stanjem igrača.

Nakon što je 2014. završio sa 22 pobede zaredom, što je klupski rekord, aktuelni prvak Evrope izgubio je prvenstveni susret od Valensije (2:1), da bi usledio i poraz od gradskog rivala Atletika u španskom Kupu kralja (2:0).
"Evidentno je da posle praznika nismo u najboljem psihičkom stanju. Imali smo fantastičnu seriju pobeda, a onda su došle dve komplikovane utakmice, koje su otkrile da nemamo tempo kojim smo završili godinu", rekao je Anćeloti španskim novinarima.
"Međutim, ekipa je u veoma dobroj fizičkoj formi, to su pokazali i testovi. Očigledno je da trenutno imamo problema na mentalnom planu i moraćemo intenzivnije da radimo na tome kako bi dostigli pravi tempo", zaključio je Anćeloti.

Real Madrid, koji sa utakmicom manje na čelu tabele ima bod prednosti nad Barselonom i Atletikom, u 18. kolu Primere u subotu dočekuje Espanjol.

Komentari / 0

Ostavite komentar