Пато се враћа на ''чизму''!

„Чуо сам гласине о интересовању Фјорентине. Отворено сам питао председника Коринтијанса и он ми је потврдио да га они желе на позајмицу са правом откупа на крају сезоне, али обављени су само почетни разговори и договор није постигнут“, рекао је менаџер бразилског нападача Едуардо Алвеш.

Фудбал 09.01.2015 | 23:20
Пато се враћа на ''чизму''!

Алесандре Пато би могао бити један од највећих победника јануарског прелазног рока пошто се већ неко време спекулише са његовим повратком у Европу. Помињу се многи клубови, тренутно је у првом плану Ливерпул, а оно што се између редова да закључити јесте то да су за нову епизоду у италијанској Серији А шансе прилично мале.

Тако нешто наговестио је и његов менаџер Едуардо Алвеш који је признао да је било интересовања Фјорентине, али тај посао није окончан на прави начин, па је тешко очекивати да Бразилац још једном заигра у Калчу.
„Чуо сам гласине о интересовању Фјорентине. Отворено сам питао председника Коринтијанса и он ми је потврдио да га они желе на позајмицу са правом откупа на крају сезоне, али обављени су само почетни разговори и договор није постигнут“, рекао је Алвеш.

Ипак, нова одисеја Пата у европском фудбалу јесте на прагу пошто је један од траженијих нападача на јануарској фудбалској пијаци. Енфилд би врло лако могао бити наредна станица у каријери некада једног од најталентованијих нападача планете...
„Он не може да напусти Сао Паоло за мање од 14 милион евра, јер му позајмица треје до краја 2015. године и клуб има проценат од његове продаје. Коринтијанс је добијао понуде тешке осам до девет милиона које су одбијене пошто клубови имају договор о поменутој цени. У случају тих понуда, Сао Паоло је рекао ’не’. Ливерпул је започео преговоре са Коринтијансом, али они желе Пата на позајмицу што никако не одговара Сао Паолу и поменутом Коринтијансу“, додаје Патов агент.

У наредним недељама треба очекивати расплет ове трансфер саге која је нешто компликованија од осталих у актуелном прелазном року с обзиром на то да су три клуба умешана у читав посао.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сјајан је Пато

10.01.2015 06:09

Милан је био одлицан док је играо Пато па са њим Робињо Седорф и остали

ОДГОВОРИТЕ