Pato se vraća na ''čizmu''!

„Čuo sam glasine o interesovanju Fjorentine. Otvoreno sam pitao predsednika Korintijansa i on mi je potvrdio da ga oni žele na pozajmicu sa pravom otkupa na kraju sezone, ali obavljeni su samo početni razgovori i dogovor nije postignut“, rekao je menadžer brazilskog napadača Eduardo Alveš.

Fudbal 09.01.2015 | 23:20
Pato se vraća na ''čizmu''!

Alesandre Pato bi mogao biti jedan od najvećih pobednika januarskog prelaznog roka pošto se već neko vreme spekuliše sa njegovim povratkom u Evropu. Pominju se mnogi klubovi, trenutno je u prvom planu Liverpul, a ono što se između redova da zaključiti jeste to da su za novu epizodu u italijanskoj Seriji A šanse prilično male.

Tako nešto nagovestio je i njegov menadžer Eduardo Alveš koji je priznao da je bilo interesovanja Fjorentine, ali taj posao nije okončan na pravi način, pa je teško očekivati da Brazilac još jednom zaigra u Kalču.
„Čuo sam glasine o interesovanju Fjorentine. Otvoreno sam pitao predsednika Korintijansa i on mi je potvrdio da ga oni žele na pozajmicu sa pravom otkupa na kraju sezone, ali obavljeni su samo početni razgovori i dogovor nije postignut“, rekao je Alveš.

Ipak, nova odiseja Pata u evropskom fudbalu jeste na pragu pošto je jedan od traženijih napadača na januarskoj fudbalskoj pijaci. Enfild bi vrlo lako mogao biti naredna stanica u karijeri nekada jednog od najtalentovanijih napadača planete...
„On ne može da napusti Sao Paolo za manje od 14 milion evra, jer mu pozajmica treje do kraja 2015. godine i klub ima procenat od njegove prodaje. Korintijans je dobijao ponude teške osam do devet miliona koje su odbijene pošto klubovi imaju dogovor o pomenutoj ceni. U slučaju tih ponuda, Sao Paolo je rekao ’ne’. Liverpul je započeo pregovore sa Korintijansom, ali oni žele Pata na pozajmicu što nikako ne odgovara Sao Paolu i pomenutom Korintijansu“, dodaje Patov agent.

U narednim nedeljama treba očekivati rasplet ove transfer sage koja je nešto komplikovanija od ostalih u aktuelnom prelaznom roku s obzirom na to da su tri kluba umešana u čitav posao.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sjajan je Pato

10.01.2015 06:09

Milan je bio odlican dok je igrao Pato pa sa njim Robinjo Sedorf i ostali

ODGOVORITE