Хоћеш Паркера? Онда плати Звездо!

Црвено – бели ће морати да измире обавезе према словеначком клубу ако желе да Паркер заигра на Маракани!

Фудбал 10.01.2015 | 09:20
Хоћеш Паркера? Онда плати Звездо!

Црвена звезда је у четвртак представила најновије појачање, Џошуу Паркера, који је стигао из Домажала. Ипак, са Звездом последњих година ништа не може да буде једноставно и лако, па није ни овај трансфер. Спортски директор Домжала, Матеј Оражем, изјавио је за медије у Словенији како Црвена звезда мора најпре да плати договорену суму за Паркера, како би нападач добио исписницу.

„Договорено је да сертификат (исписница) потребан за регистрацију играча издамо пошто Црвена звезда измири обавезе према нама.”, каже Оражем, затим објашњава и зашто „Џошуа је био веома важан ћлан наше екипе, фудбалер којег ћемо јако тешко надоместити. Када је стигао код нас, потпуно се извукао из кризе у којој је био, те је вратио каријеру на прави пут. Због финансијскох услова нисмо могли да му продужимо уговор, па смо морали да га продамо. Ипак, ми смо добили три исте понуде за Паркера (једна из Кине, једна из Швајцарске) и прихватили све три, омогућивши играчу да бира, а он је изабрао Звезду. Са црвено-бели већ дуго имамо добар однос, те мислимо да не би требало да буде већих проблема.” рекао је Матеј Оражем.

Висина обештећења је непознаница, али колика год да је, очигледно је значајна Домажалама које неће допустити да им Звезда остане дужна.

Коментари / 0

Оставите коментар