Hoćeš Parkera? Onda plati Zvezdo!

Crveno – beli će morati da izmire obaveze prema slovenačkom klubu ako žele da Parker zaigra na Marakani!

Fudbal 10.01.2015 | 09:20
Hoćeš Parkera? Onda plati Zvezdo!

Crvena zvezda je u četvrtak predstavila najnovije pojačanje, Džošuu Parkera, koji je stigao iz Domažala. Ipak, sa Zvezdom poslednjih godina ništa ne može da bude jednostavno i lako, pa nije ni ovaj transfer. Sportski direktor Domžala, Matej Oražem, izjavio je za medije u Sloveniji kako Crvena zvezda mora najpre da plati dogovorenu sumu za Parkera, kako bi napadač dobio ispisnicu.

„Dogovoreno je da sertifikat (ispisnica) potreban za registraciju igrača izdamo pošto Crvena zvezda izmiri obaveze prema nama.”, kaže Oražem, zatim objašnjava i zašto „Džošua je bio veoma važan ćlan naše ekipe, fudbaler kojeg ćemo jako teško nadomestiti. Kada je stigao kod nas, potpuno se izvukao iz krize u kojoj je bio, te je vratio karijeru na pravi put. Zbog finansijskoh uslova nismo mogli da mu produžimo ugovor, pa smo morali da ga prodamo. Ipak, mi smo dobili tri iste ponude za Parkera (jedna iz Kine, jedna iz Švajcarske) i prihvatili sve tri, omogućivši igraču da bira, a on je izabrao Zvezdu. Sa crveno-beli već dugo imamo dobar odnos, te mislimo da ne bi trebalo da bude većih problema.” rekao je Matej Oražem.

Visina obeštećenja je nepoznanica, ali kolika god da je, očigledno je značajna Domažalama koje neće dopustiti da im Zvezda ostane dužna.

Komentari / 0

Ostavite komentar