''Парни ваљак'' се окупља сутра!

Црно-бели се у суботу окупљају у Земунелу, почетак припрема у понедељак.

Фудбал 09.01.2015 | 17:20
''Парни ваљак'' се окупља сутра!

Конкретних потеза још нема, али ће ускоро да их буде. Мада још није реализовала ниједан трансфер у зимском прелазном року, управа Партизана убрзано ради на проналажењу новајлија и осим већ договореног повратка Стефана Бабовића који би требало да ојача конкуренцију на средини терена, труди се да попуни и остале позиције у тиму.

Спорт пише да је један од пикова црно-белих Александар Тодоровски (31), десни бек Штурма из Граца (на фотографији), који би у Хумску 1 могао да стигне као привремено решење, док се од повреде предњих укрштених лигамената не опорави Мирослав Вулићевић. Тодоровски је велика жеља тренера Марка Николића, који познаје репрезентативца Македоније из времена заједничког боравка у Раду (од 2008. до 2011) и предложио је Љубиши Тумбаковићу и Драгану Ћирићу његов ангажман. Наводно, потпредседник за спортска питања и спортски директор дали су зелено светло за реализацију овог посла, али проблем представља чињеница да Тодоровски има уговор са Аустријанцима, али чињеница да он важи само до лета омогућава му, ако ништа друго, да несметано преговара са заинтересованим странама. А Партизан је једна од њих.

У очекивању потписа Тодоровског или неког другог играча (на листи жеља су Енвер Аливодић, Немања Тубић, Милан Смиљанић), руководиоци клуба из Хумске 1 дали су зелено светло за одлазак Исмаила Бека Фофане у Кину. Спортски журнал извештава да је нападач из Обале Слоноваче уговорио једногодишњу позајмицу са Ђиндао Ђиноном и да ће у Другој лиги за противнике имати доскорашнње фудбалере Црвене звезде Ђорђа Ракића и Горана Гогића, који су недавно попорисали за Ђиндао Хаиниу.

Из Партизана још једна вест: Журнал пише да некадашњи штопер клуба из Хумске Бранислав Трајковић на столу има понуду Ордабашија и да би у конкуренцији клубова из Русије и Турске могао да се пресели у Казахстан.

Иако званичне припреме почињу у понедељак, црно-бели ће се окупити већ у суботу у Спортском центру Земунело, како би обавили уобичајене медициснке тестове и прегледе, а очекује се да том приликом завет ћутања прекине тренер Марко Николић, који је пред крај 2014. умало добио отказ.

Коментари / 0

Оставите коментар