Севиља већ у 1/4-финалу Купа Краља?

Гранада на домаћем терену савладана са 2:1.

Фудбал 08.01.2015 | 22:40
Севиља већ у 1/4-финалу Купа Краља?

Гол предности за миран сан пред реванш осмине финала Купа краља на Санчез Писхуану. Севиља је на Карменесу савладала Гранаду са 2:1, а имајући у виду да је лигашки сусрет са овим ривалом као домаћин решила у своју корист са 5:1 јасно је да би све осим пролаза даље изабраника Унаја Емерија било сензационално изненађење.

Уосталом неумесно је и поредити квалитет игре Гранаде и Севиље. Гранада је вечерас одиграла и шесту узастопну утакмицу на којој није успела да стигне до победе. Севиља је уписала шесту победу на последњих седам утакмица. Па чак може да буде и незадовољна коначним резултатом с обзиром на то да је имала два гола предности све до судијске надокнаде. Ђерар Деулофеу и Кевин Гамеиро били су заслужни за сигурно вођство гостију који пре овог меча пуних 248 минута нису примили гол.

Одличну серију на крају је – буквално крају, гол је пао у трећем минуту судијске надокнаде – прекинуо Алхасан Бангура који је тако оставио Гранади какву такву шансу да се нада изненађењу. Али опет – било би то заиста равно чуду.

Коментари / 0

Оставите коментар