Sevilja već u 1/4-finalu Kupa Kralja?

Granada na domaćem terenu savladana sa 2:1.

Fudbal 08.01.2015 | 22:40
Sevilja već u 1/4-finalu Kupa Kralja?

Gol prednosti za miran san pred revanš osmine finala Kupa kralja na Sančez Pishuanu. Sevilja je na Karmenesu savladala Granadu sa 2:1, a imajući u vidu da je ligaški susret sa ovim rivalom kao domaćin rešila u svoju korist sa 5:1 jasno je da bi sve osim prolaza dalje izabranika Unaja Emerija bilo senzacionalno iznenađenje.

Uostalom neumesno je i porediti kvalitet igre Granade i Sevilje. Granada je večeras odigrala i šestu uzastopnu utakmicu na kojoj nije uspela da stigne do pobede. Sevilja je upisala šestu pobedu na poslednjih sedam utakmica. Pa čak može da bude i nezadovoljna konačnim rezultatom s obzirom na to da je imala dva gola prednosti sve do sudijske nadoknade. Đerar Deulofeu i Kevin Gameiro bili su zaslužni za sigurno vođstvo gostiju koji pre ovog meča punih 248 minuta nisu primili gol.

Odličnu seriju na kraju je – bukvalno kraju, gol je pao u trećem minutu sudijske nadoknade – prekinuo Alhasan Bangura koji je tako ostavio Granadi kakvu takvu šansu da se nada iznenađenju. Ali opet – bilo bi to zaista ravno čudu.

Komentari / 0

Ostavite komentar