Мојес узима од Венгера ''зајам''!

Тренер Реал Сосиједада тражи у Лондону решење за напад свог тима.

Фудбал 09.01.2015 | 09:40
Мојес узима од Венгера ''зајам''!

Ћудљиви тим Реал Сосиједада лако би могао у јануарском прелазном року да добије појачање из Енглеске.

Дејвид Мојес, тренер екипе са Аноете - која је ове сезоне код куће победила Атлетико, Реал и Барсу - заинтересован је за неискоришћеног нападача Арсенала - Џоела Кембела (22).

Офанзивац "тобџија", способан и да игра на крилним позицијама, није се ове сезоне изборио за минуте у Лондону, па је на четири наступа укупно сакупио само 39 лигашких минута.

Британски "Скај спортс" открива да би репрезентативац Костарике лако могао да заврши на Аноети, јер менаџер "тобџија" Арсен Венгер ионако не рачуна на њега. Мојес је конкретно рекао да би хтео нападача из Енглеске и острвски новинари сигурни су да му је нападач Арсенала у врху листе приоритета.

Осим Сосиједада, за Кембела је отворено заинтересован и Интер. Да ли би на још једној позајмици могао да игра као у Олимпијакосу прошле сезоне (43 утакмице, 11 голова, 12 асистенција)? Нема дилеме, где год да оде напредоваће више него на клупи Арсенала.

Занимљиво је да је Кембел постао играч "тобџија" још 2011. године, када је купљен од матичног клуба Саприса, из своје земље. Ипак, сезону 2011/12 провео је на позајмици у Лоријену, а следећу у Бетису.

Мојес тренутно у Сосиједаду има на располагању Иманола Агиречеа, Карлоса Велу, Исланђанина Алфреда Финбогасона, као играче са основном позицијом пред голом противника. На табели Примере, Баскијци заузимају 13. место.

Коментари / 0

Оставите коментар