Паркер: Дошао сам по титулу!

"Овде сам да освојим титулу и будем успешан. Не очекујем да одмах заузмем место у тиму. Жељан сам да покажем шта знам”, рекао је нови нападач црвено-белих.

Фудбал 08.01.2015 | 21:40
Паркер: Дошао сам по титулу!

Црвена звезда је представила ново појачање - Џошуу Паркера! Репрезентативац Антигве и Барбуде, који је играо за Домжале, потписао је двогодишни уговор и имаће прилику да на предстојећим припремама оправда похвале које је добио на свој рачун од Марка Елзнера и Златка Заховића.
“Паркер може да игра шпица и крило. Пратили смо га дуже време и одлучили да га доведемо”, рекао је в. д. спортског директора Звезде Блажо Раосављевић.

Паркер није крио одушевљење што је потписао за Звезду.
“Веома сам срећан и задовољан што сам у Звезди. Преговори су трајали дуго. Овде сам да освојим титулу и будем успешан. Не очекујем да одмах заузмем место у тиму. Жељан сам да покажем шта знам”, рекао је Паркер.

У Домжалама је играо заједно са бившим Звездиним клинцима Немањом Максимовићем и Вељком Симићем, који се налази у словеначком клубу на позајмици из Базела.
“Нисам тражио никакав савет у вези са Звездом, клупска историја ми је била сасвим довољна”, рекао је Паркер.

Он се одлучио за дрес са бројем 23.
“Број 23 ми је драг. Рођен сам 23. новембра. Што се тиче позиције, више волим да играм као централни шпиц”.

Паркер је прозборио коју реч везано за играње у Енглекој за КПР.
“Када сам ушао у први тим Ренџерса, почео сам да играм бека. На припремама ме је тренер вратио на шпица. Сви су се питали где треба да играм. Отишао у Словенију да докажем да сам нападац. У Енглеској је било ситуација када се нисам расправљао то што не играм као шпиц. Као клинац нисам бирао место у тиму. Оповргнућу сумње и показати да имам квалитет”, обећао је на крају Паркер.

Коментари / 0

Оставите коментар