Parker: Došao sam po titulu!

"Ovde sam da osvojim titulu i budem uspešan. Ne očekujem da odmah zauzmem mesto u timu. Željan sam da pokažem šta znam”, rekao je novi napadač crveno-belih.

Fudbal 08.01.2015 | 21:40
Parker: Došao sam po titulu!

Crvena zvezda je predstavila novo pojačanje - Džošuu Parkera! Reprezentativac Antigve i Barbude, koji je igrao za Domžale, potpisao je dvogodišni ugovor i imaće priliku da na predstojećim pripremama opravda pohvale koje je dobio na svoj račun od Marka Elznera i Zlatka Zahovića.
“Parker može da igra špica i krilo. Pratili smo ga duže vreme i odlučili da ga dovedemo”, rekao je v. d. sportskog direktora Zvezde Blažo Raosavljević.

Parker nije krio oduševljenje što je potpisao za Zvezdu.
“Veoma sam srećan i zadovoljan što sam u Zvezdi. Pregovori su trajali dugo. Ovde sam da osvojim titulu i budem uspešan. Ne očekujem da odmah zauzmem mesto u timu. Željan sam da pokažem šta znam”, rekao je Parker.

U Domžalama je igrao zajedno sa bivšim Zvezdinim klincima Nemanjom Maksimovićem i Veljkom Simićem, koji se nalazi u slovenačkom klubu na pozajmici iz Bazela.
“Nisam tražio nikakav savet u vezi sa Zvezdom, klupska istorija mi je bila sasvim dovoljna”, rekao je Parker.

On se odlučio za dres sa brojem 23.
“Broj 23 mi je drag. Rođen sam 23. novembra. Što se tiče pozicije, više volim da igram kao centralni špic”.

Parker je prozborio koju reč vezano za igranje u Englekoj za KPR.
“Kada sam ušao u prvi tim Rendžersa, počeo sam da igram beka. Na pripremama me je trener vratio na špica. Svi su se pitali gde treba da igram. Otišao u Sloveniju da dokažem da sam napadac. U Engleskoj je bilo situacija kada se nisam raspravljao to što ne igram kao špic. Kao klinac nisam birao mesto u timu. Opovrgnuću sumnje i pokazati da imam kvalitet”, obećao je na kraju Parker.

Komentari / 0

Ostavite komentar