Договор Интера и Бајерна: Стиже Шаћири!

Швајцарски фудбалер Ђердан Шаћири налази се на корак од преласка у Интер, пошто су ’Неразури’ постигли договор са Бајерном око трансфера.

Фудбал 08.01.2015 | 20:00
Договор Интера и Бајерна: Стиже Шаћири!

Према том договору, Шаћири ће играти на позајмици у Интеру до краја сезоне за два милиона евра, а милански клуб ће потом има обавезу да плати 12 милиона евра за откуп његовог уговора. Уколико се Интер квалификује за Лигу шампиона наредне сезоне, та сума ће бити увећана.

Шаћири је у четвртак пропустио тренинг да би постигао договор са Интером, а према писању медија, пристао је на четворогодишњу сарадњу, за 2,75 милиона евра по сезони.

Швајцарац је ове зиме био и на мети Јувентуса, али је торински великан одлучио да се концентрише на Веслија Снајдера из Галатасараја. Ливерпул и Стоук Сити су се такође помињали последњих недеља.

23-годишњи Шаћири је у Бајерн стигао из Базела 2012. године и постигао је 17 голова на 81 утакмии за Баварце са којима је, између осталог, освојио две титуле у Бундеслиги и Лигу шампиона. Међутим, није успео да се избори за место у стартној постави уз Арјена Робена и Франка Риберија.

Коментари / 0

Оставите коментар