Dogovor Intera i Bajerna: Stiže Šaćiri!

Švajcarski fudbaler Đerdan Šaćiri nalazi se na korak od prelaska u Inter, pošto su ’Nerazuri’ postigli dogovor sa Bajernom oko transfera.

Fudbal 08.01.2015 | 20:00
Dogovor Intera i Bajerna: Stiže Šaćiri!

Prema tom dogovoru, Šaćiri će igrati na pozajmici u Interu do kraja sezone za dva miliona evra, a milanski klub će potom ima obavezu da plati 12 miliona evra za otkup njegovog ugovora. Ukoliko se Inter kvalifikuje za Ligu šampiona naredne sezone, ta suma će biti uvećana.

Šaćiri je u četvrtak propustio trening da bi postigao dogovor sa Interom, a prema pisanju medija, pristao je na četvorogodišnju saradnju, za 2,75 miliona evra po sezoni.

Švajcarac je ove zime bio i na meti Juventusa, ali je torinski velikan odlučio da se koncentriše na Veslija Snajdera iz Galatasaraja. Liverpul i Stouk Siti su se takođe pominjali poslednjih nedelja.

23-godišnji Šaćiri je u Bajern stigao iz Bazela 2012. godine i postigao je 17 golova na 81 utakmii za Bavarce sa kojima je, između ostalog, osvojio dve titule u Bundesligi i Ligu šampiona. Međutim, nije uspeo da se izbori za mesto u startnoj postavi uz Arjena Robena i Franka Riberija.

Komentari / 0

Ostavite komentar