Лалат: Хоћемо ми 15 побједа, али...!

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да ће његов тим дати све од себе да оствари 15 победа у пролећном делу сезоне.

Фудбал 08.01.2015 | 19:20
Лалат: Хоћемо ми 15 побједа, али...!

Лалатовић је навео да цела екипа жели одбрани шампионску титулу, али је признао да то неће бити нимало лако.

"Најбитније је да смо се окупили на почетку припрема како бисмо се уиграли. Није лако победити на 15 утакмица, не могу да кажем да ћемо успети у томе, али даћемо максимум", рекао је Лалатовић.

Он је истакао да је клуб казнио некадашњег капитена Николу Мијаиловића са три месеца суспензије због инцидента са саиграчем Милошем Босанчићем.

"Дошао је само Паркер од странаца, гледао сам га преко дискова, али на препоруку нашег некадашњег играча Марка Елзнера и Златка Заховића. У преговорима смо са Саламијем и Крунићем, видехемо да ли ће бити још појачања, пошто се очекују одласци Ковачевића у Немачку, односно Лазића у Белгију", рекао је Лалатовић.

Лалатовић је додао да Дарко Лазовић има понуду из Холандије, али да ће највероватније остати у клубу.

"Што се тиче нападача Зете Петра Орландића, он има квалитет да игра у Звезди", поручио је тренер ’црвено-белих’.

Фудбалери Звезде почели су у четвртак припреме за пролећни део сезоне. Они ће у Београду тренирати до 18. јануара, а затим ће припреме наставити у Словенији где ће одиграти три пријатељске утакмице – против Копра, једног словеначког прволигаша и друголигаша.

"Летос је било пуно одлазака и долазака, али да не буде после да се стално жалим, не желим да правим алиби. У односу на прво коло сезоне против Радничког из Ниша сада имамо потпуно нови тим, али најбитније да се ми сада уиграмо", закључио је Лалатовић.

Коментари / 0

Оставите коментар