Lalat: Hoćemo mi 15 pobjeda, ali...!

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da će njegov tim dati sve od sebe da ostvari 15 pobeda u prolećnom delu sezone.

Fudbal 08.01.2015 | 19:20
Lalat: Hoćemo mi 15 pobjeda, ali...!

Lalatović je naveo da cela ekipa želi odbrani šampionsku titulu, ali je priznao da to neće biti nimalo lako.

"Najbitnije je da smo se okupili na početku priprema kako bismo se uigrali. Nije lako pobediti na 15 utakmica, ne mogu da kažem da ćemo uspeti u tome, ali daćemo maksimum", rekao je Lalatović.

On je istakao da je klub kaznio nekadašnjeg kapitena Nikolu Mijailovića sa tri meseca suspenzije zbog incidenta sa saigračem Milošem Bosančićem.

"Došao je samo Parker od stranaca, gledao sam ga preko diskova, ali na preporuku našeg nekadašnjeg igrača Marka Elznera i Zlatka Zahovića. U pregovorima smo sa Salamijem i Krunićem, videhemo da li će biti još pojačanja, pošto se očekuju odlasci Kovačevića u Nemačku, odnosno Lazića u Belgiju", rekao je Lalatović.

Lalatović je dodao da Darko Lazović ima ponudu iz Holandije, ali da će najverovatnije ostati u klubu.

"Što se tiče napadača Zete Petra Orlandića, on ima kvalitet da igra u Zvezdi", poručio je trener ’crveno-belih’.

Fudbaleri Zvezde počeli su u četvrtak pripreme za prolećni deo sezone. Oni će u Beogradu trenirati do 18. januara, a zatim će pripreme nastaviti u Sloveniji gde će odigrati tri prijateljske utakmice – protiv Kopra, jednog slovenačkog prvoligaša i drugoligaša.

"Letos je bilo puno odlazaka i dolazaka, ali da ne bude posle da se stalno žalim, ne želim da pravim alibi. U odnosu na prvo kolo sezone protiv Radničkog iz Niša sada imamo potpuno novi tim, ali najbitnije da se mi sada uigramo", zaključio je Lalatović.

Komentari / 0

Ostavite komentar