Видео: Навијач ушао у терен, па попио нокаут!

Невероватне сцене на утакмици Будућност - Банвит. Хулиган улетео на перкет и гурнуо Мехију, а онда га је Роулданд нокаутирао. Погледајте...

Кошарка 08.01.2015 | 15:00
Видео: Навијач ушао у терен, па попио нокаут!

Невероватне сцене на утакмици Будућност - Банвит.

У тренутку када је утакмица Ласт 32 фазе Еврокупа (1. коло, Група Х) већ била решена и то у корист турског клуба, један од хулигана из редова навијача Будућности улетео је на паркет и одгурнуо играча Банвита, Самија Мехију.

Видевши то, на хулигана се из све снаге затрчао Американац Ерл Роуланд и крошеом га послао на паркет, после чега је настао прави метеж на паркету "Мораче". На трибинама је, према информацијама на сајту Еврокупа, било 2.107 људи, али су избегнуте масовне туче и озбиљније последице.

На снимку, додуше у крупном кадру, може се видети да је неколицина играча Банвита разменила још неколико удараца са присутнима иза коша и на уласку у тунел, али је тешко разазнати да ли се радило о навијачима Будућности или неком другом.

Конкретно, Мехија се у једном тренутку затрчао на некога ко је био на излазу из тунела и задао ударац. Може само да се претпостави да је препознао хулигана ког су у међувремену редари и полиција "зграбили" и кренули да изводе из дворане.

Утакмица је завршена резултатом 68:74, а била је решена практично у првој четвртини коју је Банвит добио резултатом 8:22. Потом, резултати по четвртинама били су 24:27, 17:12, 19:13.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Тамо Далеко Бреее

08.01.2015 14:05

Роуленд-име које цу изговарати с постовањем. :-) Хе, хе, натрцао на Банвит-експрес. Јој, улепса ми веце! Руку на срце. То је заслузио и јос бре мало робије и висе неце му никад пасти на памет да утрцава....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

08.01.2015 14:33

Хахаха дје цоце њега јунака да ударис

ОДГОВОРИТЕ