Video: Navijač ušao u teren, pa popio nokaut!

Neverovatne scene na utakmici Budućnost - Banvit. Huligan uleteo na perket i gurnuo Mehiju, a onda ga je Rouldand nokautirao. Pogledajte...

Košarka 08.01.2015 | 15:00
Video: Navijač ušao u teren, pa popio nokaut!

Neverovatne scene na utakmici Budućnost - Banvit.

U trenutku kada je utakmica Last 32 faze Evrokupa (1. kolo, Grupa H) već bila rešena i to u korist turskog kluba, jedan od huligana iz redova navijača Budućnosti uleteo je na parket i odgurnuo igrača Banvita, Samija Mehiju.

Videvši to, na huligana se iz sve snage zatrčao Amerikanac Erl Rouland i krošeom ga poslao na parket, posle čega je nastao pravi metež na parketu "Morače". Na tribinama je, prema informacijama na sajtu Evrokupa, bilo 2.107 ljudi, ali su izbegnute masovne tuče i ozbiljnije posledice.

Na snimku, doduše u krupnom kadru, može se videti da je nekolicina igrača Banvita razmenila još nekoliko udaraca sa prisutnima iza koša i na ulasku u tunel, ali je teško razaznati da li se radilo o navijačima Budućnosti ili nekom drugom.

Konkretno, Mehija se u jednom trenutku zatrčao na nekoga ko je bio na izlazu iz tunela i zadao udarac. Može samo da se pretpostavi da je prepoznao huligana kog su u međuvremenu redari i policija "zgrabili" i krenuli da izvode iz dvorane.

Utakmica je završena rezultatom 68:74, a bila je rešena praktično u prvoj četvrtini koju je Banvit dobio rezultatom 8:22. Potom, rezultati po četvrtinama bili su 24:27, 17:12, 19:13.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Tamo Daleko Breee

08.01.2015 14:05

Roulend-ime koje cu izgovarati s postovanjem. :-) He, he, natrcao na Banvit-ekspres. Joj, ulepsa mi vece! Ruku na srce. To je zasluzio i jos bre malo robije i vise nece mu nikad pasti na pamet da utrcava....

ODGOVORITE
Name

Md

08.01.2015 14:33

Hahaha dje coce njega junaka da udaris

ODGOVORITE