Шта је Ибра рекао Анћелотију о Исусу?! Краљ!

Карло је био мало нервозан пред једну утакмицу, па је Ибра одлучио да га опусти: "Верујеш ли у Исуса, Карло?", питао га је.

Фудбал 08.01.2015 | 11:00
Шта је Ибра рекао Анћелотију о Исусу?! Краљ!

Не постоји нико сличан Златану Ибрахимовићу (33) у свету фудбала и, сасвим је сигурно, тај арогантни тип недостајаће и онима који га воле и онима који га не воле када једног дана буде одлучио да прекине каријеру.

О Ибри круже многе приче, неке су у међувремену постале митови, а једну од најзанимљивијих испричао је италијански репрезентативац Марко Верати, у интервјуу за магазин "ФоурФоурТwо" (4-4-2).

Он је испричао анегдоту из свлачионице Пари Сен Жермена.

Током финала сезоне 2012/13, док се ПСЖ са тренером Карлом Анћелотијем борио за титулу првака Француске, на реду је био велики дерби са Олимпиком из Лиона.

"Пре него што смо освојили титулу 2013. године, требало је да играмо против Лиона. Карло Анћелоти је био помало нервозан, тако да му је Ибра пришао пред свима и питао га да ли верује у Исуса. Анћелоти је рекао да верује, тако да му је Ибра спустио руку на раме, и одговорио: 'Одлично, значи верујеш у мене. Сада можеш да се опустиш'", препричао је Верати.

"Златан је такав. Има невероватну количину самопоуздања, што му помаже да буде сјајан играч".

Верати је додао још нешто...

"Неке од ствари које видите на утакмицама и останете без текста, то се не догађа тек тако. Он на свему томе ради током тренинга. Он има координацију и креативност коју поседује веома мали круг фудбалера. Нама остаје само да почнемо да се навикавамо на ствари које ради и невероватне голове које постиже".

Ове сезоне, због повреда које су га мучиле, Ибрахимовић је одиграо само 16 утакмица за Пари Сен Жермен, али има већ 13 голова.

Коментари / 0

Оставите коментар