Šta je Ibra rekao Anćelotiju o Isusu?! Kralj!

Karlo je bio malo nervozan pred jednu utakmicu, pa je Ibra odlučio da ga opusti: "Veruješ li u Isusa, Karlo?", pitao ga je.

Fudbal 08.01.2015 | 11:00
Šta je Ibra rekao Anćelotiju o Isusu?! Kralj!

Ne postoji niko sličan Zlatanu Ibrahimoviću (33) u svetu fudbala i, sasvim je sigurno, taj arogantni tip nedostajaće i onima koji ga vole i onima koji ga ne vole kada jednog dana bude odlučio da prekine karijeru.

O Ibri kruže mnoge priče, neke su u međuvremenu postale mitovi, a jednu od najzanimljivijih ispričao je italijanski reprezentativac Marko Verati, u intervjuu za magazin "FourFourTwo" (4-4-2).

On je ispričao anegdotu iz svlačionice Pari Sen Žermena.

Tokom finala sezone 2012/13, dok se PSŽ sa trenerom Karlom Anćelotijem borio za titulu prvaka Francuske, na redu je bio veliki derbi sa Olimpikom iz Liona.

"Pre nego što smo osvojili titulu 2013. godine, trebalo je da igramo protiv Liona. Karlo Anćeloti je bio pomalo nervozan, tako da mu je Ibra prišao pred svima i pitao ga da li veruje u Isusa. Anćeloti je rekao da veruje, tako da mu je Ibra spustio ruku na rame, i odgovorio: 'Odlično, znači veruješ u mene. Sada možeš da se opustiš'", prepričao je Verati.

"Zlatan je takav. Ima neverovatnu količinu samopouzdanja, što mu pomaže da bude sjajan igrač".

Verati je dodao još nešto...

"Neke od stvari koje vidite na utakmicama i ostanete bez teksta, to se ne događa tek tako. On na svemu tome radi tokom treninga. On ima koordinaciju i kreativnost koju poseduje veoma mali krug fudbalera. Nama ostaje samo da počnemo da se navikavamo na stvari koje radi i neverovatne golove koje postiže".

Ove sezone, zbog povreda koje su ga mučile, Ibrahimović je odigrao samo 16 utakmica za Pari Sen Žermen, ali ima već 13 golova.

Komentari / 0

Ostavite komentar