Звезда ''пали моторе''!

Тренеру Ненаду Лалатовићу јавиће се и петорица новајлија на прозивку. Део припрема Звезда ће обавити у Словенији и Турској.

Фудбал 08.01.2015 | 09:40
Звезда ''пали моторе''!

Време је да Маракана поново оживи! Фудбалери Црвене звезде предвођени тренером Ненадом Лалатовићем (10 часова) почињу у суботу припреме за пролећну сезону. Према плану младог стручњака прва три дана у Београду послужиће као увод у рад, прегледе после којих ће се видети да ли су се играчи током паузе придржавали плана и програма.

Добра ствар за Лалатовића је што ће се на првом окупљању имати на располагању петорицу новајлија. Црвено-бели су завршили посао са Луковићем, Анђелковићем, Стојановићем и Цветковићем, а очекује да се до сутра финишира посао са Домжалама око трансфера крилног фудбалера Џошуе Паркера.

Црвено-белима ће се брзо прикључити и нападач Салами, а са Маракане би требало да одеу Александар Ковачевић (Ајнтрахт) и Дарко Лазовић. Такође, известан је одлазак младог штопера Дарка Лазића.

Црвено-бели ће базични део припрема обавити у Словенији. Затим је за 28.јануар планиран пут у Турску где би тим Ненада Лалатовића требало да одигра шест припремних мечева.

Коментари / 0

Оставите коментар