Zvezda ''pali motore''!

Treneru Nenadu Lalatoviću javiće se i petorica novajlija na prozivku. Deo priprema Zvezda će obaviti u Sloveniji i Turskoj.

Fudbal 08.01.2015 | 09:40
Zvezda ''pali motore''!

Vreme je da Marakana ponovo oživi! Fudbaleri Crvene zvezde predvođeni trenerom Nenadom Lalatovićem (10 časova) počinju u subotu pripreme za prolećnu sezonu. Prema planu mladog stručnjaka prva tri dana u Beogradu poslužiće kao uvod u rad, preglede posle kojih će se videti da li su se igrači tokom pauze pridržavali plana i programa.

Dobra stvar za Lalatovića je što će se na prvom okupljanju imati na raspolaganju petoricu novajlija. Crveno-beli su završili posao sa Lukovićem, Anđelkovićem, Stojanovićem i Cvetkovićem, a očekuje da se do sutra finišira posao sa Domžalama oko transfera krilnog fudbalera Džošue Parkera.

Crveno-belima će se brzo priključiti i napadač Salami, a sa Marakane bi trebalo da odeu Aleksandar Kovačević (Ajntraht) i Darko Lazović. Takođe, izvestan je odlazak mladog štopera Darka Lazića.

Crveno-beli će bazični deo priprema obaviti u Sloveniji. Zatim je za 28.januar planiran put u Tursku gde bi tim Nenada Lalatovića trebalo da odigra šest pripremnih mečeva.

Komentari / 0

Ostavite komentar