Србија неће бити сиромах у ЕУ

Премијер Србије Александар Вучић честитао је свим православним вјерницима Божић, поручивши да је Србија извор стабилности у региону, да је политички и економски стабилна и да полако, али сигурно иде напријед.

Србија 07.01.2015 | 14:55
Србија неће бити сиромах у ЕУ

"Имамо ту врсту политичке и економске стабилности да полако, али сигурно идемо напред и то види цео свет", рекао је Вучић.

Он је истакао да је Србија извор стабилности у региону и да не прави сукобе.  

"Сукоби нам нису потребни. Нама је потребан мир", навео је Вучић.

Он је свим грађанима пожелио мир, стабилност, породичну срећу, као и да раде више и да више позитивног унесу у своје животе.

Вучић је рекао да је чланство Србије у ЕУ стратешки циљ и да српска влада чини све да Србија постане уређена, због чега се сада проводе тешке мјере.

"Стратешки циљ јесте да будемо члан ЕУ и ми на том пољу радимо све што можемо да Србија постане уређена земља, која кад постане члан неће бити ни близу најсиромашнијим земљама", нагласио је Вучић.

Он је навео да ће Србија на свјетској бизнис листи догодине "скочити" за 30 или 40 мјеста због свих закона и мјера које је донијела и које ће донијети.

Вучић је за ТВ "Пинк" рекао да ће 2015. година бити година развоја у којој ће бити урађено много ствари.

Он каже да ће се реконструкцијом Владе бавити након проналаска рјешења за смедеревску Жељезару, додајући да постоје бар једна или двије валидне понуде за ову жељезару и да би запослени, али и држава, вољели да купац буде америчка компанија "Есмарк", али да о томе неће да лицитира.

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Јулио

07.01.2015 14:45

Економија у максималном минусу, људи остају без посла сваки дан слусам, незапосленост огромна. Заиста не знам ста прица овај цовјек,цудновато.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

07.01.2015 16:37

Демагози увијек исто причају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ипсилон

07.01.2015 18:55

Упорно не престаје да даје којекаве изјаве новинарима, а напретка нигдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Акабиба

07.01.2015 20:07

Само себи поставите питање ко га је тамо смјестио ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

круг

07.01.2015 21:15

Србија на води.

ОДГОВОРИТЕ