Видео: У Реалу опасно љути на Бејла! А зашто?

У дану мадридског Куп окршаја (Атлетико - Реал), у Шпанији се посвећује пажња и статусу Велшанина на "Бернабеуу", као и његовој себичној реакцији на Местаљи. Анћелоти: Биће у тиму и у дербију.

Фудбал 07.01.2015 | 16:20
Видео: У Реалу опасно љути на Бејла! А зашто?

Гласине да је Реал спреман да прода Герета Бејла (25) све се чешће могу прочитати у енглеским и шпанским листовима.

Наводно незадовољан статусом у свлачионици шампиона Европе, Велшанин је још у децембру наговестио енглеским таблоидима да би пристао да се врати у Премијер лигу и да би радо обукао дрес Манчестер јунајтеда.

У дану дербија Атлетико Мадрид - Реал у Купу краља (среда, 21.00 час), остврски таблоиди поново су дотакли ту тему. Штавише, тврде да је "краљевски клуб" дао знак Немцу Марку Ројсу да се спреми за долазак у Мадрид.

Уговором Ројса и његовог клуба Борусије Дортмунд предвиђено је да током лета буде активирана "излазна" клаузула у износу од 25 милиона евра. Реал је, наводно, потврдио немачком офанзивцу да ће продати Бејла Манчестер јунајтеду и да ће му тако створити место у екипи и минутажу.

Спомиње се и надреално висока цена од 150 милиона евра, коју је наводно клуб са Олд Трафорда спреман да плати да би ангажовао бившег играча Тотенхема и Саутемптона.

За то време, у Шпанији је вихорни Бејл актуелан и због великог промашаја против Валенсије, којим је покренуо лавину коментара. Тачније - у центар пажње дошао је одлуком да у завршници те акције не проигра Карима Бензему, који би једноставним додавањем Велшанина имао апсолутни зицер.

Бејл је трчао, засрљао и пао. Бензема и Кристијано Роналдо нису крили љутњу, а Карло Анћелоти је одмах позвао Хесеа да обуче дрес и уђе у игру. Наравно, уместо Бејла. Погледајте.

На снимку се може видети реакција Бенземе и Роналда, а шпански лист "Марка" открио је да још нису заборавили саиграчу ту реакцију. Посебно их је заболела због чињенице да су на Местаљи доживели први пораз после 22 узастопне победе.

"Свлачионица Реала још није опростила Герету Бејлу огроман промашај против Валенсије и још су љути. Нису гневни на њега зато што није постигао гол, већ због одлуке коју је донео. Ипак, не би требало заборавити и да је Роналдо у првом полувремену промашио небрањени гол, као и да њему саиграчи због тога ништа нису рекли", написао је новинар "Марке" Х. И. Гарсија Очоа.

У најави утакмице против Атлетика, Карло Анћелоти говорио је о том моменту.

"Не, не мислим да је Бејл себичан играч. Само је донео другачију одлуку у тренутку. Веома нам је користан. Прошле сезоне је постигао три гола у четири финала. Играће у среду против Атлетика", изјавио је Италијан, а у среду пренели шпански листови.

Велшанин је стигао у Мадрид 1. септембра 2013. године и том приликом потписао шестогодишњи уговор. Шпански новинари износили су информацију да је био плаћен 77 милиона, а енглески да је Тотенхем за њега добио 94 милиона.

Коментари / 0

Оставите коментар