Не знам ко је пуцао на мене

Милан Беко изјавио да је нетачно да зна ко је пуцао на њега и да ту информацију прикрива од истражних органа.

Србија 06.01.2015 | 17:23
Не знам ко је пуцао на мене

Бизнисмен Милан Беко, који је 14. новембра тешко рањен у сачекуши испред своје куће, каже да у потпуности сарађује с полицијом у расветљавању овог злочина и да је ефикасна и брза истрага превасходно у његовом најбољем интересу.

"Апсолутно немам шта да кријем, у потпуности сарађујем с полицијом на расвјетљавању овог злочина и уздам се у рад полиције, те верујем да ће нападач бити пронађен и изведен пред лице правде", навео је Беко.

Према његовим ријечима, изузетно му вријеђају част и углед текстови у медијима у којима се тврди да он одбија сарадњу са полицијом и да инспекторима неће да каже све што зна о покушају убиства.

"Нетачно је да знам ко је пуцао на мене али да ту информацију прикривам од истражних органа", истакао је Беко у писаном одговору.

Он је додао да је нетачно и да је мијењао исказ пред инспекторима који раде на случају расвјетљавања учињеног кривичног дјела, да је нетачно да је у било ком дијелу мењао свој исказ, као и да је нетачно да је одбио да одговори на било које питање које му је постављено.

"Нетачно је да сам на било који начин одбио сарадњу с полицијом", навео је бизнисмен.

Беко напомиње и да није овлашћен да открива било какве детаље о радњама предузетим у кривичном поступку који је у току, нити да га на било који начин коментарише како не би угрозио ток истраге.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

дадо

06.01.2015 16:25

Да није дрекавац Милане???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

06.01.2015 16:52

Ако ти не знас ко би требало да зна???Кази!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дунав на води и београд у пијеску

06.01.2015 21:43

Ко је да је, није тебе за мету одабрао случајно. А ни министар полиције се није слулајно закачио баш за твој случај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

06.01.2015 22:36

Хоћеш да ти шапнем....

ОДГОВОРИТЕ