Ne znam ko je pucao na mene

Milan Beko izjavio da je netačno da zna ko je pucao na njega i da tu informaciju prikriva od istražnih organa.

Srbija 06.01.2015 | 17:23
Ne znam ko je pucao na mene

Biznismen Milan Beko, koji je 14. novembra teško ranjen u sačekuši ispred svoje kuće, kaže da u potpunosti sarađuje s policijom u rasvetljavanju ovog zločina i da je efikasna i brza istraga prevashodno u njegovom najboljem interesu.

"Apsolutno nemam šta da krijem, u potpunosti sarađujem s policijom na rasvjetljavanju ovog zločina i uzdam se u rad policije, te verujem da će napadač biti pronađen i izveden pred lice pravde", naveo je Beko.

Prema njegovim riječima, izuzetno mu vrijeđaju čast i ugled tekstovi u medijima u kojima se tvrdi da on odbija saradnju sa policijom i da inspektorima neće da kaže sve što zna o pokušaju ubistva.

"Netačno je da znam ko je pucao na mene ali da tu informaciju prikrivam od istražnih organa", istakao je Beko u pisanom odgovoru.

On je dodao da je netačno i da je mijenjao iskaz pred inspektorima koji rade na slučaju rasvjetljavanja učinjenog krivičnog djela, da je netačno da je u bilo kom dijelu menjao svoj iskaz, kao i da je netačno da je odbio da odgovori na bilo koje pitanje koje mu je postavljeno.

"Netačno je da sam na bilo koji način odbio saradnju s policijom", naveo je biznismen.

Beko napominje i da nije ovlašćen da otkriva bilo kakve detalje o radnjama preduzetim u krivičnom postupku koji je u toku, niti da ga na bilo koji način komentariše kako ne bi ugrozio tok istrage.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

dado

06.01.2015 16:25

Da nije drekavac Milane???

ODGOVORITE
Name

JA

06.01.2015 16:52

Ako ti ne znas ko bi trebalo da zna???Kazi!!!

ODGOVORITE
Name

Dunav na vodi i beograd u pijesku

06.01.2015 21:43

Ko je da je, nije tebe za metu odabrao slučajno. A ni ministar policije se nije slulajno zakačio baš za tvoj slučaj.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

06.01.2015 22:36

Hoćeš da ti šapnem....

ODGOVORITE