Људи, јел' могуће? Меси се ''нуди'' Челсију?!

Осим што у понедељак није тренирао, ас Барселоне почео је да прати званични профил "плаваца" на друштвеној мрежи за дељење фотографија и видео клипова.

Фудбал 06.01.2015 | 11:00
Људи, јел' могуће? Меси се ''нуди'' Челсију?!

Није требало да прође много времена, па да медији у Енглеској почну са фантастичним вестима о могућем трансферу Лионела Месија (27) у Челси!

"Дејли експрес" објавио је да газда "плаваца" Роман Абрамович за летњи прелазни рок припрема 277 милиона фунти за двојицу вансеријских фудбалера и то 200 милиона за Месија и 77 за Пола Погбу из Јувентуса, који се налази на мети свог бившег клуба, Манчестер јунајтеда.

О томе је известила и Радио Каталонија.

Колико у свему томе има истине, тешко је рећи, али је чињеница да се о Месијевом одласку са Ноу Кампа никада није писало са оволико жара и ентузијазма, као дан после меча Примере између Сосиједада и Барселоне (1:0), који је Аргентинац почео на клупи за резерве.

Тренер Луис Енрике увео га је у 46. минуту, Барса је изгубила, а Меси дан касније није тренирао, наводно, због болести.

Шпански медији спекулишу да је уместо тога затражио састанак са Енрикеом и челницима клуба, што за сада нико није потврдио.

Еуфорија на Острву "подгрејана" је након што је утврђено да је Лионел Меси на друштвеној мрежи Инстаграм у понедељак почео да прати профиле Челсија и његових фудбалера Тиба Куртое и Филипеа Луиса (од раније прати и Сеска Фабрегаса, који му је био саиграч).

Откуд баш данас, питају се Енглези?!

Подсетимо да је Жозе Мурињо пре два дана, на питање везано за довођење неке од великих звезда светског фудбала, одговорио да Челси то не може да уради због правила финансијског фер-плеја, које је установила УЕФА.

Коментари / 0

Оставите коментар