Ljudi, jel' moguće? Mesi se ''nudi'' Čelsiju?!

Osim što u ponedeljak nije trenirao, as Barselone počeo je da prati zvanični profil "plavaca" na društvenoj mreži za deljenje fotografija i video klipova.

Fudbal 06.01.2015 | 11:00
Ljudi, jel' moguće? Mesi se ''nudi'' Čelsiju?!

Nije trebalo da prođe mnogo vremena, pa da mediji u Engleskoj počnu sa fantastičnim vestima o mogućem transferu Lionela Mesija (27) u Čelsi!

"Dejli ekspres" objavio je da gazda "plavaca" Roman Abramovič za letnji prelazni rok priprema 277 miliona funti za dvojicu vanserijskih fudbalera i to 200 miliona za Mesija i 77 za Pola Pogbu iz Juventusa, koji se nalazi na meti svog bivšeg kluba, Mančester junajteda.

O tome je izvestila i Radio Katalonija.

Koliko u svemu tome ima istine, teško je reći, ali je činjenica da se o Mesijevom odlasku sa Nou Kampa nikada nije pisalo sa ovoliko žara i entuzijazma, kao dan posle meča Primere između Sosijedada i Barselone (1:0), koji je Argentinac počeo na klupi za rezerve.

Trener Luis Enrike uveo ga je u 46. minutu, Barsa je izgubila, a Mesi dan kasnije nije trenirao, navodno, zbog bolesti.

Španski mediji spekulišu da je umesto toga zatražio sastanak sa Enrikeom i čelnicima kluba, što za sada niko nije potvrdio.

Euforija na Ostrvu "podgrejana" je nakon što je utvrđeno da je Lionel Mesi na društvenoj mreži Instagram u ponedeljak počeo da prati profile Čelsija i njegovih fudbalera Tiba Kurtoe i Filipea Luisa (od ranije prati i Seska Fabregasa, koji mu je bio saigrač).

Otkud baš danas, pitaju se Englezi?!

Podsetimo da je Žoze Murinjo pre dva dana, na pitanje vezano za dovođenje neke od velikih zvezda svetskog fudbala, odgovorio da Čelsi to ne može da uradi zbog pravila finansijskog fer-pleja, koje je ustanovila UEFA.

Komentari / 0

Ostavite komentar