Нешто се, Бога ми, ''крчка'' у Барси!

Шпански медији дан после пораза од Реал Сосиједада углавном извештавају о прилично напетој атмосфери на Камп Ноу.

Фудбал 05.01.2015 | 17:00
Нешто се, Бога ми, ''крчка'' у Барси!

Управни одбор Фудбалског клуба Барселона ванредно ће се састати у среду, а шпански медији преносе да би седница могла да буде прилично бурна.

Главне теме за разговор биће забрана куповине играча у наредна два прелазна рока, статус спортског директора Андонија Зубизарете, али и тренера Луиса Енрикеа!

Наводно, многи директори каталонског клуба бесни су због пораза од Реал Сосиједада и пропуштене прилике да се престигне Реал Мадрид (који, додуше, има меч мање) на водећој позицији Примере. Међу незадовољнима тренеровим радом, по сазнањима радио станице Кадена копа, налази се и прва звезда тима, Лионел Меси.

Аргентинац је за утакмицу са Сосиједадом изостављен из прве поставе, као и Нејмар и Пике, а на терену се појавио после паузе између полувремена.

Меси, наводно, не верује да је Луис Енрике способан да освоји титулу са Барселоном и сматра га главним кривцем за недовољно убедљиве партије ове сезоне.
Да има "дима" наговештава то што се Аргентинац у понедељак није појавио на тренингу отвореном за јавност. Званично објашњење гласи да је болестан.

За разлику од њега, Нејмар, који је против Сосиједада заиграо од 58. минута уместо Педра, био је прилично расположен.

Што се тиче некадашњег голмана, Зубизарета је недавно јавно критиковао председника Бартомеуа, јер сматра да је могао да спречи забрану ФИФА на куповину играча. Његова изјава Каналу Плус биће разматрана на Управном одбору у среду, али му је позиција у клубу значајно угрожена (прецизније - обесмишљена) после двогодишње суспензије на довођење фудбалера.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Реалност

06.01.2015 01:25

ХАЛА МАДРИД!!! КРАЉЕВСКИ КЛУБ ЈЕ УВЈЕК ПРВИ И НАЈБОЉИ!!!

ОДГОВОРИТЕ