Nešto se, Boga mi, ''krčka'' u Barsi!

Španski mediji dan posle poraza od Real Sosijedada uglavnom izveštavaju o prilično napetoj atmosferi na Kamp Nou.

Fudbal 05.01.2015 | 17:00
Nešto se, Boga mi, ''krčka'' u Barsi!

Upravni odbor Fudbalskog kluba Barselona vanredno će se sastati u sredu, a španski mediji prenose da bi sednica mogla da bude prilično burna.

Glavne teme za razgovor biće zabrana kupovine igrača u naredna dva prelazna roka, status sportskog direktora Andonija Zubizarete, ali i trenera Luisa Enrikea!

Navodno, mnogi direktori katalonskog kluba besni su zbog poraza od Real Sosijedada i propuštene prilike da se prestigne Real Madrid (koji, doduše, ima meč manje) na vodećoj poziciji Primere. Među nezadovoljnima trenerovim radom, po saznanjima radio stanice Kadena kopa, nalazi se i prva zvezda tima, Lionel Mesi.

Argentinac je za utakmicu sa Sosijedadom izostavljen iz prve postave, kao i Nejmar i Pike, a na terenu se pojavio posle pauze između poluvremena.

Mesi, navodno, ne veruje da je Luis Enrike sposoban da osvoji titulu sa Barselonom i smatra ga glavnim krivcem za nedovoljno ubedljive partije ove sezone.
Da ima "dima" nagoveštava to što se Argentinac u ponedeljak nije pojavio na treningu otvorenom za javnost. Zvanično objašnjenje glasi da je bolestan.

Za razliku od njega, Nejmar, koji je protiv Sosijedada zaigrao od 58. minuta umesto Pedra, bio je prilično raspoložen.

Što se tiče nekadašnjeg golmana, Zubizareta je nedavno javno kritikovao predsednika Bartomeua, jer smatra da je mogao da spreči zabranu FIFA na kupovinu igrača. Njegova izjava Kanalu Plus biće razmatrana na Upravnom odboru u sredu, ali mu je pozicija u klubu značajno ugrožena (preciznije - obesmišljena) posle dvogodišnje suspenzije na dovođenje fudbalera.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Realnost

06.01.2015 01:25

HALA MADRID!!! KRALJEVSKI KLUB JE UVJEK PRVI I NAJBOLJI!!!

ODGOVORITE