Шћеповићу, иди ти лијепо у Олимпијакос!

Тренер Валериј Карпин изгубио стрпљење и наводно тражи новог нападача!

Фудбал 05.01.2015 | 19:00
Шћеповићу, иди ти лијепо у Олимпијакос!

Пројектован је за првог стрелца екипе, а сад га нема ни на клупи. Ако је судити према вестима из Шпаније, будућност Марка Шћеповића у Мајорки је крајње неизвесна и он би знатно пре планираног рока могао да се врати у Олимпијакос, који га је крајем августа послао на Балеаре на позајмицу до краја сезоне.

Локална штампа на Мајорки пише да је тренер Валерији Карпин незадовољан залагањем српског интернационалца на тренинзима и да је то разлог због којег га је изоставио из комбинације за дуел са Албасетеом и минулом колу Сегунде (2:0). Исти лист подсећа да за Шћеповића није било места ни у протоколу утакмице са Нумансијом 10. децембра, а да је између та два сусрета само једном био на терену - против Понфаредине - али да није одушевио руског стручњака.

Шпански новинари сматрају да је Карпина издало стрпљење и да ће се Шћеповић током јануара вратити у Грчку, а ту претпоставку поткрепљују сазнањима да је тренер захтевао од председника клуба Надала куповину новог нападача у актуелном прелазном року.

Марко Шћеповић је ове сезоне одиграо 14 утакмица за Мајорку и постигао шест голова.

Коментари / 0

Оставите коментар