Šćepoviću, idi ti lijepo u Olimpijakos!

Trener Valerij Karpin izgubio strpljenje i navodno traži novog napadača!

Fudbal 05.01.2015 | 19:00
Šćepoviću, idi ti lijepo u Olimpijakos!

Projektovan je za prvog strelca ekipe, a sad ga nema ni na klupi. Ako je suditi prema vestima iz Španije, budućnost Marka Šćepovića u Majorki je krajnje neizvesna i on bi znatno pre planiranog roka mogao da se vrati u Olimpijakos, koji ga je krajem avgusta poslao na Baleare na pozajmicu do kraja sezone.

Lokalna štampa na Majorki piše da je trener Valeriji Karpin nezadovoljan zalaganjem srpskog internacionalca na treninzima i da je to razlog zbog kojeg ga je izostavio iz kombinacije za duel sa Albaseteom i minulom kolu Segunde (2:0). Isti list podseća da za Šćepovića nije bilo mesta ni u protokolu utakmice sa Numansijom 10. decembra, a da je između ta dva susreta samo jednom bio na terenu - protiv Ponfaredine - ali da nije oduševio ruskog stručnjaka.

Španski novinari smatraju da je Karpina izdalo strpljenje i da će se Šćepović tokom januara vratiti u Grčku, a tu pretpostavku potkrepljuju saznanjima da je trener zahtevao od predsednika kluba Nadala kupovinu novog napadača u aktuelnom prelaznom roku.

Marko Šćepović je ove sezone odigrao 14 utakmica za Majorku i postigao šest golova.

Komentari / 0

Ostavite komentar