Пековић доводи плеја Партизану?!

У тренутку када је новац највећа препрека ангажовању адекватног плеја, НБА кошаркаш наводно размишља да финансира део средстава како би Партизан успео да га доведе.

Кошарка 05.01.2015 | 23:20
Пековић доводи плеја Партизану?!

Никола Пековић, пишу "Наше новине", размишља о томе да финансијски помогне Партизану да ангажује адекватног плејмејкера за наставак сезоне!

Бивши центар црно-белих, који је славу стекао играјући у Партизану, могао би да помогне бившем клубу да ангажује Џамонта Гордона, некада одличног плејмејкера Цибоне и ЦСКА, ког је својевремено Душко Вујошевић и одвео из Загреба у Москву.

Пековић би, према незваничним информацијама, могао да уплати одређену суму новца како би Партизан скинуо БАТ који (непотврђено) има због тужбе Дејана Муслија, после чега би било лакше ангажовати новог плејмејкера, о којем се у Хумској прича од почетка сезоне.

Вујошевић је недавно говорио похвално о игри Џејмса Флоренса - који због пропозиција АБА лиге није опција за ову сезону - међутим "Наше" пишу и о Гордону као могућем решењу.

Гордон је претходне две сезоне провео играјући за Галатасарај, а тренутно излази из повреде укрштених лигамената колена.

Чак и да Џамонт Гордон није "тај", уз евентуалну Пековићеву помоћ Партизан би знатно лакше нашао играча за финиш сезоне у АБА лиги, где се грчевито бори за четврто место и пласман у плеј-оф.

Око 15. јануара у екипу би требало да се врати и Едо Мурић, док се Миленко Тепић очекује за меч наредног кола против Олимпије.

Коментари / 0

Оставите коментар