Peković dovodi pleja Partizanu?!

U trenutku kada je novac najveća prepreka angažovanju adekvatnog pleja, NBA košarkaš navodno razmišlja da finansira deo sredstava kako bi Partizan uspeo da ga dovede.

Košarka 05.01.2015 | 23:20
Peković dovodi pleja Partizanu?!

Nikola Peković, pišu "Naše novine", razmišlja o tome da finansijski pomogne Partizanu da angažuje adekvatnog plejmejkera za nastavak sezone!

Bivši centar crno-belih, koji je slavu stekao igrajući u Partizanu, mogao bi da pomogne bivšem klubu da angažuje Džamonta Gordona, nekada odličnog plejmejkera Cibone i CSKA, kog je svojevremeno Duško Vujošević i odveo iz Zagreba u Moskvu.

Peković bi, prema nezvaničnim informacijama, mogao da uplati određenu sumu novca kako bi Partizan skinuo BAT koji (nepotvrđeno) ima zbog tužbe Dejana Muslija, posle čega bi bilo lakše angažovati novog plejmejkera, o kojem se u Humskoj priča od početka sezone.

Vujošević je nedavno govorio pohvalno o igri Džejmsa Florensa - koji zbog propozicija ABA lige nije opcija za ovu sezonu - međutim "Naše" pišu i o Gordonu kao mogućem rešenju.

Gordon je prethodne dve sezone proveo igrajući za Galatasaraj, a trenutno izlazi iz povrede ukrštenih ligamenata kolena.

Čak i da Džamont Gordon nije "taj", uz eventualnu Pekovićevu pomoć Partizan bi znatno lakše našao igrača za finiš sezone u ABA ligi, gde se grčevito bori za četvrto mesto i plasman u plej-of.

Oko 15. januara u ekipu bi trebalo da se vrati i Edo Murić, dok se Milenko Tepić očekuje za meč narednog kola protiv Olimpije.

Komentari / 0

Ostavite komentar