Нови велики проблеми за Звезду!

Управа Црвене звезде мораће у експресном року да реши дуговања према бившим играчима како би могла да региструје појачања.

Фудбал 05.01.2015 | 14:20
Нови велики проблеми за Звезду!

Нова управа, стари проблеми на Маракани! Црвена звезда ће и ове зиме имати силне проблеме да региструје појачања доведена у прелазном року! Због дугова према бившим тренерима и играчима актулена је суспензија Дисциплинских органа ФСС-а према писању дневног листа Спорт Звездан Терзић и његови најближи сарадници мораће ургентно да пронађу сто педесет хиљада евра.

Наиме, толико износи дуг према Бразилцу Мендешу Кадуу и повременом репрезентативцу Црне Горе Марку Вешовићу. Везиста Шерифа је летос после уплате половине дуга повукао најављену тужбу, али сада ће управа Црвене звезде морати да реагује и употпуности исплати Кадуа. Сличан је ситуација и са Марком Вешовићем, док свој новац чекају Бобан Бајковић и Ненад Милијаш.

Тандем бивших капитена жели да проблем реши без судског поступка, али ако не буде реакције са друге стране мораће да следе кораке колега. Црвено-бели дугују и 70.000 евра бившем дефанзивцу Николи Максимовићу. Нимало ружичасто финансијску ситуацију у Љутице Богдана могла би да реши ињекција Гаспрома. Иначе, данас на Маракани заседа Управни одбор који би требало да верификује долазак појачања (Анђелковић, Луковић, Цветковић, Стојановић, Паркер)...

Коментари / 0

Оставите коментар