Novi veliki problemi za Zvezdu!

Uprava Crvene zvezde moraće u ekspresnom roku da reši dugovanja prema bivšim igračima kako bi mogla da registruje pojačanja.

Fudbal 05.01.2015 | 14:20
Novi veliki problemi za Zvezdu!

Nova uprava, stari problemi na Marakani! Crvena zvezda će i ove zime imati silne probleme da registruje pojačanja dovedena u prelaznom roku! Zbog dugova prema bivšim trenerima i igračima aktulena je suspenzija Disciplinskih organa FSS-a prema pisanju dnevnog lista Sport Zvezdan Terzić i njegovi najbliži saradnici moraće urgentno da pronađu sto pedeset hiljada evra.

Naime, toliko iznosi dug prema Brazilcu Mendešu Kaduu i povremenom reprezentativcu Crne Gore Marku Vešoviću. Vezista Šerifa je letos posle uplate polovine duga povukao najavljenu tužbu, ali sada će uprava Crvene zvezde morati da reaguje i upotpunosti isplati Kadua. Sličan je situacija i sa Markom Vešovićem, dok svoj novac čekaju Boban Bajković i Nenad Milijaš.

Tandem bivših kapitena želi da problem reši bez sudskog postupka, ali ako ne bude reakcije sa druge strane moraće da slede korake kolega. Crveno-beli duguju i 70.000 evra bivšem defanzivcu Nikoli Maksimoviću. Nimalo ružičasto finansijsku situaciju u Ljutice Bogdana mogla bi da reši injekcija Gasproma. Inače, danas na Marakani zaseda Upravni odbor koji bi trebalo da verifikuje dolazak pojačanja (Anđelković, Luković, Cvetković, Stojanović, Parker)...

Komentari / 0

Ostavite komentar