Подолски већ заборавио Венгера и Арсенал!

Немачки фудбалер Лукас Подолски прошао је лекарске прегледе у Интеру, па ће тако наредних шест месеци провести на позајмици у миланском клубу, а на емотиван начин опростио се од навијача Арсенала.

Фудбал 05.01.2015 | 10:20
Подолски већ заборавио Венгера и Арсенал!

Интер је лондонском тиму за шестомесечну позајмицу платио 600.000 евра, а уколико на лето буде желео да откупи Подолског, мораће да плати 5,5 милиона евра.

Немачки нападач је по доласку у италијанску екипу рекао да жели да екипи помогне да се домогне Лиге шампиона и путем друштвене мреже Инстаграм се опростио од навијача Арсенала.

"Речима не могу да изразим захвалност навијачима Арсенала, који су толико тога учинили за мене током свих ових година проведених у Лондону. Знајте да ће део мог срца увек припадати вама. Уживао сам у сваком минуту играјући за Арсенал и надам се да сам оставио траг и у клубу и међу навиајчима. Надам се да ћемо се поново срести", поручио је Подолски и случајно или не, ниједном није споменуо Арсена Венгера.

Овај 29-годишњи нападач дошао је 2012. године у Арсенал и од тада је одиграо 81 утакмицу на којима је постигао 31 гол, а на Инстаграму је објавио и слику са тренером неро-азура Робертом Манћинијем испред грба Интера.

"Нова година, нови почетак. Напред Интер", написао је Подолски, који је задужио дрес са бројем 11 и већ се упознао са новим саиграчима, а деби би могао да упише у уторак против Јувентуса (21 час) у 17. колу Серије А.

Коментари / 0

Оставите коментар