Podolski već zaboravio Vengera i Arsenal!

Nemački fudbaler Lukas Podolski prošao je lekarske preglede u Interu, pa će tako narednih šest meseci provesti na pozajmici u milanskom klubu, a na emotivan način oprostio se od navijača Arsenala.

Fudbal 05.01.2015 | 10:20
Podolski već zaboravio Vengera i Arsenal!

Inter je londonskom timu za šestomesečnu pozajmicu platio 600.000 evra, a ukoliko na leto bude želeo da otkupi Podolskog, moraće da plati 5,5 miliona evra.

Nemački napadač je po dolasku u italijansku ekipu rekao da želi da ekipi pomogne da se domogne Lige šampiona i putem društvene mreže Instagram se oprostio od navijača Arsenala.

"Rečima ne mogu da izrazim zahvalnost navijačima Arsenala, koji su toliko toga učinili za mene tokom svih ovih godina provedenih u Londonu. Znajte da će deo mog srca uvek pripadati vama. Uživao sam u svakom minutu igrajući za Arsenal i nadam se da sam ostavio trag i u klubu i među naviajčima. Nadam se da ćemo se ponovo sresti", poručio je Podolski i slučajno ili ne, nijednom nije spomenuo Arsena Vengera.

Ovaj 29-godišnji napadač došao je 2012. godine u Arsenal i od tada je odigrao 81 utakmicu na kojima je postigao 31 gol, a na Instagramu je objavio i sliku sa trenerom nero-azura Robertom Manćinijem ispred grba Intera.

"Nova godina, novi početak. Napred Inter", napisao je Podolski, koji je zadužio dres sa brojem 11 i već se upoznao sa novim saigračima, a debi bi mogao da upiše u utorak protiv Juventusa (21 čas) u 17. kolu Serije A.

Komentari / 0

Ostavite komentar