Оргије, убиства, проститутке...а сад је жена Навратилове!

Она је била мис Русије, имала је бурну прошлост, а онда је упознала Мартину Навратилову.

Тенис 05.01.2015 | 09:20
Оргије, убиства, проститутке...а сад је жена Навратилове!

Јулија Лемигова (42) је 1990. године била мис СССР, а на светском избору за мис Универзум је завршила на трећем месту. После тога се иселила из родне Русије прво у Лондон, онда у Париз и тамо је започела свој бизнис. То је вероватно постигла захваљујући богатом француском банкару Едуарду Стерну за ког се удала и родила му сина.

Она и Стерн су водили битку везану за очинство, а усред њиховог окршаја, мали Максимилијан је преминуо пре него што је напунио шест месеци. У то време дете је боравило код оца, а после бебине смрти, дадиља која га је чувала је нестала. Иако се сумњало да је она убила дете, никада није пронађена. Стерн је пронађен мртав 2005. године и то у Женеви, а упуцала га је проститутка усред садо мазо акције. Редовно је оргијао са многим виђеним Французима, а када су га нашли мртвог, на себи је имао пинк латекс комбинезон.

Јулија је 2009. ушла у везу са тенисерком Мартином Навратиловом, а у септембру ове године Мартина је запросила на УС Опену. Венчале су се пре две недеље.

Лемигова има две ћерке- Викторију и Ему. Идентитет њихових очева је непознат. Мартину је упознала на вечери у Паризу пре 14 година.
- Била сам модел у Паризу и сретала сам невероватне, познате људе. Тада су нас упознали. Нисам велики обожавалац тениса, али сам знала ко је она и почеле смо да причамо. Вероватно смо успоставиле неку везу захваљујући свом источно европском пореклу. Имале смо доста тога заједничког. Сећам се да је била јако духовита и да смо се много смејале - прича Јулија.

Када је новинарка “Дејли мејла” која је интервјуисала, питала да ли је и пре Мартине имала лезбијска искуства, Јулијин ПР је зауставио тај део приче.

Јулија, која има ћерке Викторију (13) и Ему (8) тврди да је њена и Мартинина веза у почеку била платонска.
- Долазила је код нас и играла тенис са девојчицама. Прво ми је била пријатељица. Онда су полако почела да се развијају другачија осећања- прича Јулија. Са ћеркама је почела да посећује Навратилову у њеној кући у Мајамију. На питање како су ћерке прихватиле њихову лезбијску везу одговара:” Нису постављале питања. Виделе су да сам срећна. Било је тако једноставно. Мартина је била део породице, а моје девојчице су је обожавале. Играла је с њима тенис, радила домаће и кувала им. Звале су је Марти”.

Ипак, једног дана старија ћерка јој се вратила кући из школе и рекла да људи причају неке ствари. Не баш лепе ствари, с обзиром да у то време геј бракови у Франуској нису били легализовани.

На крају је све легло на своје место. Обе девојчице су наговориле Мартину да им запроси мајку, а тенисерка планира и да их усвоји.

Чињеница да се воле не изненађује, али како успевају да воде породични живот у толико различитих кућа и на толико језика? Пола времена проводе у Америци, а пола у Паризу. Јулија и Мартина говоре на енглеском, девојчице међусобно причају француски, енглески с Мартином и руски с мајком.

Коментари / 0

Оставите коментар