Orgije, ubistva, prostitutke...a sad je žena Navratilove!

Ona je bila mis Rusije, imala je burnu prošlost, a onda je upoznala Martinu Navratilovu.

Tenis 05.01.2015 | 09:20
Orgije, ubistva, prostitutke...a sad je žena Navratilove!

Julija Lemigova (42) je 1990. godine bila mis SSSR, a na svetskom izboru za mis Univerzum je završila na trećem mestu. Posle toga se iselila iz rodne Rusije prvo u London, onda u Pariz i tamo je započela svoj biznis. To je verovatno postigla zahvaljujući bogatom francuskom bankaru Eduardu Sternu za kog se udala i rodila mu sina.

Ona i Stern su vodili bitku vezanu za očinstvo, a usred njihovog okršaja, mali Maksimilijan je preminuo pre nego što je napunio šest meseci. U to vreme dete je boravilo kod oca, a posle bebine smrti, dadilja koja ga je čuvala je nestala. Iako se sumnjalo da je ona ubila dete, nikada nije pronađena. Stern je pronađen mrtav 2005. godine i to u Ženevi, a upucala ga je prostitutka usred sado mazo akcije. Redovno je orgijao sa mnogim viđenim Francuzima, a kada su ga našli mrtvog, na sebi je imao pink lateks kombinezon.

Julija je 2009. ušla u vezu sa teniserkom Martinom Navratilovom, a u septembru ove godine Martina je zaprosila na US Openu. Venčale su se pre dve nedelje.

Lemigova ima dve ćerke- Viktoriju i Emu. Identitet njihovih očeva je nepoznat. Martinu je upoznala na večeri u Parizu pre 14 godina.
- Bila sam model u Parizu i sretala sam neverovatne, poznate ljude. Tada su nas upoznali. Nisam veliki obožavalac tenisa, ali sam znala ko je ona i počele smo da pričamo. Verovatno smo uspostavile neku vezu zahvaljujući svom istočno evropskom poreklu. Imale smo dosta toga zajedničkog. Sećam se da je bila jako duhovita i da smo se mnogo smejale - priča Julija.

Kada je novinarka “Dejli mejla” koja je intervjuisala, pitala da li je i pre Martine imala lezbijska iskustva, Julijin PR je zaustavio taj deo priče.

Julija, koja ima ćerke Viktoriju (13) i Emu (8) tvrdi da je njena i Martinina veza u počeku bila platonska.
- Dolazila je kod nas i igrala tenis sa devojčicama. Prvo mi je bila prijateljica. Onda su polako počela da se razvijaju drugačija osećanja- priča Julija. Sa ćerkama je počela da posećuje Navratilovu u njenoj kući u Majamiju. Na pitanje kako su ćerke prihvatile njihovu lezbijsku vezu odgovara:” Nisu postavljale pitanja. Videle su da sam srećna. Bilo je tako jednostavno. Martina je bila deo porodice, a moje devojčice su je obožavale. Igrala je s njima tenis, radila domaće i kuvala im. Zvale su je Marti”.

Ipak, jednog dana starija ćerka joj se vratila kući iz škole i rekla da ljudi pričaju neke stvari. Ne baš lepe stvari, s obzirom da u to vreme gej brakovi u Franuskoj nisu bili legalizovani.

Na kraju je sve leglo na svoje mesto. Obe devojčice su nagovorile Martinu da im zaprosi majku, a teniserka planira i da ih usvoji.

Činjenica da se vole ne iznenađuje, ali kako uspevaju da vode porodični život u toliko različitih kuća i na toliko jezika? Pola vremena provode u Americi, a pola u Parizu. Julija i Martina govore na engleskom, devojčice međusobno pričaju francuski, engleski s Martinom i ruski s majkom.

Komentari / 0

Ostavite komentar