Лавеци: Размишљам да оставим фудбал!

„Свакако ствар због које се и даље бавим овим послом јесте прилика да живим добро и зарађујем добро, да упознајем нове културе и проводим што више времена са породицом. То ми је највећу ужитак“, рекао је Аргентинац.

Фудбал 02.01.2015 | 23:01
Лавеци: Размишљам да оставим фудбал!

Езекијел Лавеци у интервјуу за Франс фудбал истакао је да често размишља да прекине своју играчку каријеру, те да се неће задржавати у спорту када окачи копачке о клин. Такође, Аргентинац је рекоа и да не би волео да буде као његов сународник и саиграч из репрезентације Лео Меси.

Нападач ПСЖ-а рекао је да се неће бавити фудбалом када заврши играчку каријеру.
„Понекад размишљам да одбацим све. Такве мисли ми пролазе кроз главу и данас, а не само раније. Када једном напустим фудбал, сигурно нећу остати у свету спорта. Тренутно не знам чиме ћу се бавити у будућности“, поручио је Лавеци.

Према његовим речима,оно што га и даље задржава у професионалном фудбалу јесте прилика да добро живи и зарађује од најбитније споредне ствари на свету.
„Свакако ствар због које се и даље бавим овим послом јесте прилика да живим добро и зарађујем добро, да упознајем нове културе и проводим што више времена са породицом. То ми је највећу ужитак. Најгоре аспекте фудбала чине разни лични интереси које не виде људи споља, то се дешава унутар клубова“, рекао је некадашњи фудбалер Наполија.

Прва звезда аргентинског фудбала без премца је Лео Меси који многима служи као узор, али нападач шампиона Француске не уклапа се у тај шаблон.
„Не, не бих волео да будем као он. Није лако живети када вас сви препознају где год да се налазите у било које време. Више волим да се сакријем далеко од јавности. Када сам играо са Месијем док смо били клинци, приметио сам његов таленат. Не гледам га као најбољег играча на свету, већ као пријатеља’’, додао је Лавеци.

Коментари / 0

Оставите коментар