Laveci: Razmišljam da ostavim fudbal!

„Svakako stvar zbog koje se i dalje bavim ovim poslom jeste prilika da živim dobro i zarađujem dobro, da upoznajem nove kulture i provodim što više vremena sa porodicom. To mi je najveću užitak“, rekao je Argentinac.

Fudbal 02.01.2015 | 23:01
Laveci: Razmišljam da ostavim fudbal!

Ezekijel Laveci u intervjuu za Frans fudbal istakao je da često razmišlja da prekine svoju igračku karijeru, te da se neće zadržavati u sportu kada okači kopačke o klin. Takođe, Argentinac je rekoa i da ne bi voleo da bude kao njegov sunarodnik i saigrač iz reprezentacije Leo Mesi.

Napadač PSŽ-a rekao je da se neće baviti fudbalom kada završi igračku karijeru.
„Ponekad razmišljam da odbacim sve. Takve misli mi prolaze kroz glavu i danas, a ne samo ranije. Kada jednom napustim fudbal, sigurno neću ostati u svetu sporta. Trenutno ne znam čime ću se baviti u budućnosti“, poručio je Laveci.

Prema njegovim rečima,ono što ga i dalje zadržava u profesionalnom fudbalu jeste prilika da dobro živi i zarađuje od najbitnije sporedne stvari na svetu.
„Svakako stvar zbog koje se i dalje bavim ovim poslom jeste prilika da živim dobro i zarađujem dobro, da upoznajem nove kulture i provodim što više vremena sa porodicom. To mi je najveću užitak. Najgore aspekte fudbala čine razni lični interesi koje ne vide ljudi spolja, to se dešava unutar klubova“, rekao je nekadašnji fudbaler Napolija.

Prva zvezda argentinskog fudbala bez premca je Leo Mesi koji mnogima služi kao uzor, ali napadač šampiona Francuske ne uklapa se u taj šablon.
„Ne, ne bih voleo da budem kao on. Nije lako živeti kada vas svi prepoznaju gde god da se nalazite u bilo koje vreme. Više volim da se sakrijem daleko od javnosti. Kada sam igrao sa Mesijem dok smo bili klinci, primetio sam njegov talenat. Ne gledam ga kao najboljeg igrača na svetu, već kao prijatelja’’, dodao je Laveci.

Komentari / 0

Ostavite komentar