Драшковићи нису заборављени

Дирнути прилогом БН ТВ о четири сина и болесној мајци Вукашина Драшковића из Зворника, који су, након његовог хапшења за наводне ратне злочине у децембру мјесецу прошле године, остали сами и без икаквих примања, група Паљана је одлучила да им помогле и обрадује за Божићне празнике.

Република Српска 02.01.2015 | 18:40
Драшковићи нису заборављени

Стигли су са Пала и породици Драшковић донијели све за Божић, и печено јагње, и доста остале хране и новца.

Њих шест се организовало и све то обезбиједило, дирнути судбином ове дјеце и њихове болесне баке, желећи их показати да у невољи која их је задесила хапшењем хранитеља породице нису сами.

И брачни пар Стојановић, Јела и Петар из Осмака, на раду у Аустрији, дошли су са кесама пуним поклона да обрадују Драшковиће.

Даница није могла сакрити сузе због пажње добрих људи, а Мићо и његова браћа су захвални свима који су их звали, тјешили, храбрили и помоћ послали.

Међу првима се јавио и новац послао рукометаш Ненад Мандић, а и Мићини другови из Техничко-школског центра Каракај прикупили су новчану помоћ за њега и браћу.

Прошле седмице били су у посјети оцу који се налази у притвору у Орашју, надају се да ће се ускоро утврдити његова невиност и да ће се вратити кући.

(БН ТВ)

Коментари / 0

Оставите коментар