Draškovići nisu zaboravljeni

Dirnuti prilogom BN TV o četiri sina i bolesnoj majci Vukašina Draškovića iz Zvornika, koji su, nakon njegovog hapšenja za navodne ratne zločine u decembru mjesecu prošle godine, ostali sami i bez ikakvih primanja, grupa Paljana je odlučila da im pomogle i obraduje za Božićne praznike.

Republika Srpska 02.01.2015 | 18:40
Draškovići nisu zaboravljeni

Stigli su sa Pala i porodici Drašković donijeli sve za Božić, i pečeno jagnje, i dosta ostale hrane i novca.

Njih šest se organizovalo i sve to obezbijedilo, dirnuti sudbinom ove djece i njihove bolesne bake, želeći ih pokazati da u nevolji koja ih je zadesila hapšenjem hranitelja porodice nisu sami.

I bračni par Stojanović, Jela i Petar iz Osmaka, na radu u Austriji, došli su sa kesama punim poklona da obraduju Draškoviće.

Danica nije mogla sakriti suze zbog pažnje dobrih ljudi, a Mićo i njegova braća su zahvalni svima koji su ih zvali, tješili, hrabrili i pomoć poslali.

Među prvima se javio i novac poslao rukometaš Nenad Mandić, a i Mićini drugovi iz Tehničko-školskog centra Karakaj prikupili su novčanu pomoć za njega i braću.

Prošle sedmice bili su u posjeti ocu koji se nalazi u pritvoru u Orašju, nadaju se da će se uskoro utvrditi njegova nevinost i da će se vratiti kući.

(BN TV)

Komentari / 0

Ostavite komentar