Пол Погба - најскупља грешка!

Смејали сте се Челсију када је продао Матића, па га платио пет пута више? То је НИШТА у односу на оно што је Јунајтед, наводно, спреман да плати за Погбу.

Фудбал 02.01.2015 | 18:20
Пол Погба - најскупља грешка!

Многи су се подсмевали Челсију, који је Немању Матића послао у Бенфику као "кусур" у трансферу Давида Луиза (Матић је отприлике "вредео" пет милиона евра у тој размени), а онда платио пет пута више да га врати назад.

Е, то је ништа у односу на оно што би могло да се догоди Манчестер јунајтеду!

Пол Погба не само да би могао да постане најскупља грешка у историји фудбала, већ и најскупљи фудбалер у историји фудбала.

Енглески "Дејли експрес" објавио је да се на "Олд трафорду" разматра понуда од 98 милиона евра за младог Француза, који бриљира у Јувентусу. Сећате се, претпостављамо, да је Погба отишао из Јунајтеда у јулу 2012. године када је одбио да потпише профи уговор. Отишао је без обештећења...

Постојале су две верзије тог догађаја, сер Алекс Фергусон тврдио је да је Погба имао договор са Јувентусом много пре него што су преговори почели, док је Погба тврдио да сада већ пензионисани менаџер никада с њим није озбиљно рачунао и да се не би наиграо фудбала да је остао.

Било како било, Јунајтед на Погби није зарадио ни евра пре две године, а сада планира да помери границе (здравог разума) понудом од око 77 милиона фунти. У Јунајтеду су, пише "Дејли експрес", почели да размишљају да богатство потроше на погбу након што им је председник Реала Флорентино Перез поручио да никаква понуда за Гарета Бејла неће бити прихваћена и да Велшанин, цитирамо, никада неће отићи из Реала.

Недавно, Погба је рекао да је поносан што игра за Јувентус и продужио је уговор, што га чини још скупљом метом. Али, реално, ко би одбио 100 милиона?

Коментари / 0

Оставите коментар