Pol Pogba - najskuplja greška!

Smejali ste se Čelsiju kada je prodao Matića, pa ga platio pet puta više? To je NIŠTA u odnosu na ono što je Junajted, navodno, spreman da plati za Pogbu.

Fudbal 02.01.2015 | 18:20
Pol Pogba - najskuplja greška!

Mnogi su se podsmevali Čelsiju, koji je Nemanju Matića poslao u Benfiku kao "kusur" u transferu Davida Luiza (Matić je otprilike "vredeo" pet miliona evra u toj razmeni), a onda platio pet puta više da ga vrati nazad.

E, to je ništa u odnosu na ono što bi moglo da se dogodi Mančester junajtedu!

Pol Pogba ne samo da bi mogao da postane najskuplja greška u istoriji fudbala, već i najskuplji fudbaler u istoriji fudbala.

Engleski "Dejli ekspres" objavio je da se na "Old trafordu" razmatra ponuda od 98 miliona evra za mladog Francuza, koji briljira u Juventusu. Sećate se, pretpostavljamo, da je Pogba otišao iz Junajteda u julu 2012. godine kada je odbio da potpiše profi ugovor. Otišao je bez obeštećenja...

Postojale su dve verzije tog događaja, ser Aleks Ferguson tvrdio je da je Pogba imao dogovor sa Juventusom mnogo pre nego što su pregovori počeli, dok je Pogba tvrdio da sada već penzionisani menadžer nikada s njim nije ozbiljno računao i da se ne bi naigrao fudbala da je ostao.

Bilo kako bilo, Junajted na Pogbi nije zaradio ni evra pre dve godine, a sada planira da pomeri granice (zdravog razuma) ponudom od oko 77 miliona funti. U Junajtedu su, piše "Dejli ekspres", počeli da razmišljaju da bogatstvo potroše na pogbu nakon što im je predsednik Reala Florentino Perez poručio da nikakva ponuda za Gareta Bejla neće biti prihvaćena i da Velšanin, citiramo, nikada neće otići iz Reala.

Nedavno, Pogba je rekao da je ponosan što igra za Juventus i produžio je ugovor, što ga čini još skupljom metom. Ali, realno, ko bi odbio 100 miliona?

Komentari / 0

Ostavite komentar