Стиви Џи је више од легенде!

Менаџер Ливерпула Брендан Роџерс рекао је да је тешко наћи речи које би описале Стивена Џерарда, који напушта ’Редсе’ на крају сезоне.

Фудбал 02.01.2015 | 15:00
Стиви Џи је више од легенде!

Тада ће без сумње наступити крај једне ере, пошто ће Џерард напустити клуб чији је члан од своје девете године.

„Ово је ера у којој се реч ’легенда’ претерано користи, али у Стивеновом случају, мислим да тај епитет не може да опише величину какав је он“, истакао је Роџерс.

„Немогуће је наћи праве речи које би описале Стивена и његов значај за Ливерпул. Заувек ћу му бити захвалан за подршку коју ми је пружио када сам преузео место менаџера. Дошао је да ме види и обећао да ће бити 100 одсто уз мене и да ће урадити све што је у његовој моћи када смо покушавали да нађемо нове идеје и успоставимо нови начин рада. Није само испунио све што је рекао, већ је и све превазишао. Као вођа и као човек, не може да се пореди ни са ким сам у каријери сарађивао“, додао је Роџерс.

Џерард је у дресу Ливерпула дебитовао 29. новембра 1998 године, а од тада је одиграо 697 утакмица у свим такмичењима и постигао 180 голова.

„Његов утицај на игру никада не сме да буде потцењен. У појединим тренуцима је носио овај клуб на својим плећима и од мог доласка овде показао је способност због које би требало да буде сматран за једног од најбољих фудбалера на свету у последњих деценију и више“, нагласио је Роџерс.

Коментари / 0

Оставите коментар