Рано Клоп рече хоп!

Дортмунд је у овом тренутку дефинитивно најквалитетнији тим на свету који се налази у опасној зони, са наравно једним од најбољих тренера на планети.

Фудбал 01.01.2015 | 22:00
Рано Клоп рече хоп!

Све је почело као из снова, сезона је отворена лаганим тријумфом у Суперкупу Немачке над Бајерном из Минхена, а на Вестфалену је почела да се ствара шампионска атмосфера. На сав глас је почело да се прича како Милионери имају тим за повратак на трон, али су многи очигледно превидели да су у првој постави Бавараца на том мечу играли Роде, Шаћири, Хејбјерг и Бернат, док су Лам, Геце и Данте ушли тек у наставку, а Робен и Рибери скупљали снагу за почетак Бундеслиге.

Тачно је испало тако, Дортмунд се издигао можда више него што је требало у том тренутку, што му се жестоко осветило. Почели су да се ређају порази од Леверкузена, Мајнца, Шалкеа, Хамбургера, Келна, Хановера... Једино је у Лиги шампиона ишло све како треба, тек по нека победа која би поново измамила осмех Јиргена Клопа.

Управо кроз његово расположење може се и сумирати ова Борусијина јесен, што смо се и потрудили да вам прикажемо у овој фото галерији. Дортмунд је у овом тренутку дефинитивно најквалитетнији тим на свету који се налази у опасној зони, са наравно једним од најбољих тренера на планети.

Коментари / 0

Оставите коментар