Rano Klop reče hop!

Dortmund je u ovom trenutku definitivno najkvalitetniji tim na svetu koji se nalazi u opasnoj zoni, sa naravno jednim od najboljih trenera na planeti.

Fudbal 01.01.2015 | 22:00
Rano Klop reče hop!

Sve je počelo kao iz snova, sezona je otvorena laganim trijumfom u Superkupu Nemačke nad Bajernom iz Minhena, a na Vestfalenu je počela da se stvara šampionska atmosfera. Na sav glas je počelo da se priča kako Milioneri imaju tim za povratak na tron, ali su mnogi očigledno prevideli da su u prvoj postavi Bavaraca na tom meču igrali Rode, Šaćiri, Hejbjerg i Bernat, dok su Lam, Gece i Dante ušli tek u nastavku, a Roben i Riberi skupljali snagu za početak Bundeslige.

Tačno je ispalo tako, Dortmund se izdigao možda više nego što je trebalo u tom trenutku, što mu se žestoko osvetilo. Počeli su da se ređaju porazi od Leverkuzena, Majnca, Šalkea, Hamburgera, Kelna, Hanovera... Jedino je u Ligi šampiona išlo sve kako treba, tek po neka pobeda koja bi ponovo izmamila osmeh Jirgena Klopa.

Upravo kroz njegovo raspoloženje može se i sumirati ova Borusijina jesen, što smo se i potrudili da vam prikažemo u ovoj foto galeriji. Dortmund je u ovom trenutku definitivno najkvalitetniji tim na svetu koji se nalazi u opasnoj zoni, sa naravno jednim od najboljih trenera na planeti.

Komentari / 0

Ostavite komentar